DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18401700,33%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rodri: Ballon d’Or’u Erling Haaland’ın Olmalıydı

Rodri: Ballon d’Or’u Erling Haaland’ın Olmalıydı

Manchester City'nin yıldız orta saha oyuncusu Rodri, Ballon d'Or ödülünün kazananının Erling Haaland olması gerektiğini savundu. Rodri, Haaland'ın Manchester City'deki ilk sezonunda tüm gol rekorlarını kırıp her kupayı kazandığını ve bu başarıya layık görülmesi gerektiğini ifade etti.

ABONE OL
16 Kasım 2023 08:40
Rodri: Ballon d’Or’u Erling Haaland’ın Olmalıydı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manchester City’nin başarılı orta saha oyuncusu Rodri, Ballon d’Or ödülünün kazananının Erling Haaland olması gerektiğini belirtti. Rodri, yaptığı açıklamada, “Dünya Kupası çok önemli bir organizasyon, ancak sadece 1 ay sürüyor. Normal sezon 7-8 ay devam ediyor. Manchester City’deki ilk sezonunda tüm gol rekorlarını kıran ve her kupayı kazanan adamın Ballon d’Or’u alması gerekirdi.” dedi.

Kendi 5. sırada olmasıyla ilgili olarak Rodri, “Çok gurur duyuyorum. Bu muhteşem yılın bir ödülüydü. Ayaklarım yere sağlam basıyor. Bu seviyeye ulaşabileceğimi biliyorum. Bir orta saha oyuncusunun en iyilerle, forvetlerle rekabet etmesi zordur.” şeklinde konuştu. Ayrıca, “Orta saha oyuncusunun rolü ne kadar önemli? Bu öznel bir durum. Bana oy verenlere minnettarım, ancak toplu ödülleri tercih ediyorum.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.