DOLAR 34,0933 0.11%
EURO 37,6685 0.07%
ALTIN 2.742,66-0,02
BITCOIN 19304123,09%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Real Madrid, Athletic Bilbao’nun Genç Yıldızı Nico Williams’ı Transfer Etmek İstiyor

Real Madrid, Athletic Bilbao’nun Genç Yıldızı Nico Williams’ı Transfer Etmek İstiyor

Real Madrid, Athletic Bilbao'nun genç sol kanat oyuncusu Nico Williams'ı transfer etme planları yapıyor. İspanyol devi, Williams'a olan ilgisini artırırken, oyuncunun mali sorunlar nedeniyle Barcelona'nın dikkatini çektiği ancak Katalan ekibinin rekabet edemeyeceği belirtiliyor.

ABONE OL
16 Kasım 2023 08:37
Real Madrid, Athletic Bilbao’nun Genç Yıldızı Nico Williams’ı Transfer Etmek İstiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Transfer sezonunun gözde takımlarından Real Madrid, Athletic Bilbao’nun 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Nico Williams’ı kadrosuna katma amacında. AS gazetesinin haberine göre, Real Madrid, genç oyuncuya yoğun ilgi gösteriyor ve transferi tamamlamak için oyuncu temsilcileriyle iletişim kurdu. Barcelona’nın da uzun süredir Williams’ı takip ettiği ancak mali sıkıntılar nedeniyle bu transferde rekabet edemeyeceği ifade ediliyor.

Nico Williams’a sadece Real Madrid değil, aynı zamanda Manchester City, Liverpool, Aston Villa ve Newcastle United’ın da ilgi gösterdiği belirtiliyor. Ancak genç oyuncunun öncelikli tercihinin kariyerine İspanya’da devam etmek olduğu vurgulanıyor.

Bu sezon Athletic Bilbao formasıyla 10 maça çıkan Williams, 1 gol atarken, 5 asist yapma başarısı gösterdi. Genç yıldızın piyasa değeri 40 milyon euro olarak gösterilirken, sözleşmesinde 50 milyon euro’luk serbest kalma maddesi bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.