DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’nun Birikimlerinden Yararlanmayı Sürdüreceğiz

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’nun Birikimlerinden Yararlanmayı Sürdüreceğiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve 81 il başkanı, Bülent Ecevit'in mezarını ziyaret ederek saygıyla andılar. Özel, Ecevit'in değerli katkılarına vurgu yaparak, Kılıçdaroğlu'nun liderliğindeki CHP'nin bu mirası sürdüreceğini belirtti.

ABONE OL
6 Kasım 2023 11:12
Özgür Özel: Kılıçdaroğlu’nun Birikimlerinden Yararlanmayı Sürdüreceğiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanlığı’na seçilen Özgür Özel ve beraberindeki 81 il başkanı, Türkiye’nin eski Başbakanlarından Bülent Ecevit’in ölümünün 17. yıl dönümünde Devlet Mezarlığı’ndaki kabrini ziyaret etti. Özgür Özel, Ecevit’in mezarına parti çelengini bıraktıktan sonra dua etti. Bu anlamlı ziyaret sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Özgür Özel, Bülent Ecevit’in önemli rolüne dikkat çekti.

Özel, Ecevit’in Türk siyasetine ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne yaptığı katkıları anlatarak, “Bugün; 1970’lerde parti olarak birinci parti olarak çıktığımız seçimlerin de sahibi olan, Kıbrıs’ta barışın teminatı olan, diplomatik bir çerçeveyle ilişkileri düzelten büyük bir devlet adamının huzurundayız. Kendisine minnettarız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde bu mirası sürdüreceğiz” dedi.

Bu ziyarette ayrıca Türk siyasetinin önemli figürleri, İsmet İnönü ve Mustafa Kemal Atatürk gibi devlet adamları da anıldı.

Türk siyasetinin önemli bir anısını yaşatan bu ziyaret, CHP’nin tarihine ve köklerine olan saygısını bir kez daha gösterdi. Özgür Özel ve il başkanları, partiye olan sadakatlerini ve gelecekteki hedeflerini vurguladılar.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.