DOLAR 34,0906 0.3%
EURO 37,7473 0.43%
ALTIN 2.723,72-0,01
BITCOIN 1920841-3,90%
İstanbul
26°

AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Otomobillerde Yatırım Dönemi Sona Erdi! Araç Alacaklara Büyük Fırsatlar Sunuluyor

Otomobillerde Yatırım Dönemi Sona Erdi! Araç Alacaklara Büyük Fırsatlar Sunuluyor

Otomobillerde yatırım aracı olma dönemi sona erdi. Birçok otomobil markası, Kasım sonuna kadar geçerli olacak kampanyalarında tüketicilere 0'a varan kredi, takas desteği ve nakit indirimi gibi avantajlar sunuyor.

ABONE OL
25 Kasım 2023 16:33
Otomobillerde Yatırım Dönemi Sona Erdi! Araç Alacaklara Büyük Fırsatlar Sunuluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Otomobil alıcıları için büyük bir fırsat kapısı aralandı! Çinli otomobil üreticisi Chery, Omoda 5 modeli ile birlikte Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro modellerini cazip koşullarla satışa sunuyor. İşte detaylar:

Bu özel kampanya ile Chery, otomobil almak isteyenlere ekonomik bir alternatif sunuyor. 250 bin TL’ye satın alınabilecek bu modeller, 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizle alıcılarını bekliyor. Otomobil tutkunları için kaçırılmayacak bir fırsat! Detaylı bilgi için Chery bayilerine başvurabilirsiniz.

citroen
citroen

Citroen, bu özel kampanyalarla müşterilerine hem ekonomik hem de hediyeli bir alışveriş deneyimi sunuyor. Yıl sonu fırsatlarını kaçırmayın, size özel kampanyalardan faydalanmak için en yakın Citroen bayisine uğrayın.

Toyota Corolla Cross, şık tasarımı, güvenlik özellikleri ve konforuyla dikkat çekiyor. Bu benzersiz fırsatı kaçırmayın! En yakın Toyota bayisine giderek veya online platformlardan detaylı bilgi alabilir ve test sürüşü yapabilirsiniz. Toyota’nın sunduğu bu kampanya ile hayalinizdeki otomobile bir adım daha yaklaşın.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.