DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040,12%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Napoli’nin Yıldızı Khvicha Kvaratskhelia’ya Premier Lig Devlerinin İlgisi

Napoli’nin Yıldızı Khvicha Kvaratskhelia’ya Premier Lig Devlerinin İlgisi

Gürcistan'ın genç yeteneklerinden Khvicha Kvaratskhelia, Napoli'deki başarılı performansıyla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. Real Madrid, Barcelona, Manchester City ve Chelsea gibi kulüplerin, 22 yaşındaki oyuncuyu transfer etme konusundaki ilgisi artıyor.

ABONE OL
24 Kasım 2023 00:26
Napoli’nin Yıldızı Khvicha Kvaratskhelia’ya Premier Lig Devlerinin İlgisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Napoli’nin Gürcü futbolcusu Khvicha Kvaratskhelia, Serie A’daki başarılı performansıyla Avrupa’nın önde gelen futbol kulüplerinin dikkatini çekiyor. Genç oyuncu, geçen sezon Napoli’nin şampiyonluğunda önemli bir rol oynarken, birçok büyük kulüp onu transfer etmek için sıraya girdi.

Real Madrid, Barcelona, Manchester City ve Chelsea’nin, Kvaratskhelia’yı kadrolarına katma amacıyla transfer yarışına girdiği belirtiliyor. Napoli’nin genç yıldızına yönelik artan ilginin ardında, performansındaki istikrarlı yükseliş ve gol/asist katkısı gibi etkenler bulunuyor.

Gürcü futbolcunun Napoli’den ayrılması durumunda, transfer ücretinin oldukça yüksek olması bekleniyor. Napoli’nin 100 milyon Euro gibi bir bedel talep ettiği iddia edilirken, bu durumun finansal fair play düzenlemeleri çerçevesinde bir engel oluşturup oluşturmayacağı belirsizliğini koruyor.

Chelsea’nin Kvaratskhelia’ya duyduğu ilgi, genç yetenekleri kadrolarına katma konusundaki kararlılığını gösteriyor. Napoli’nin diğer oyuncuları Victor Osimhen ve Brentford’un yıldızı Ivan Toney ile de Chelsea’nin yakından ilgilendiği biliniyor. Ancak, transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği önümüzdeki dönemde netlik kazanacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.