DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 1830463-5,12%
İstanbul
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Manisa FK, Eyüpspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Manisa FK, Eyüpspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig'in 13. haftasında Eyüpspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetimindeki antrenmanlarda takım, taktiksel çalışmalarla maç öncesi formunu korumaya çalışıyor.

ABONE OL
24 Kasım 2023 00:33
Manisa FK, Eyüpspor Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manisa Futbol Kulübü (FK), Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında Eyüpspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Siyah-beyazlı ekip, 26 Kasım Pazar günü Eyüp Stadı’nda gerçekleşecek olan mücadele öncesinde Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde antrenmanlarını sürdürüyor.

Mümin Özkasap Stadı’nda gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Takım, daha sonra 5’e 2 top kapma oyunuyla tempoyu yükseltirken, antrenman taktik çalışmalarla sona erdi. Bu çalışmalarla oyuncuların maç öncesi koordinasyonlarını ve taktiksel disiplinlerini geliştirmeye odaklandıkları belirtildi.

Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla birlikte maç öncesi son hazırlıklarını tamamlayacaklar. Eyüpspor deplasmanından galibiyetle ayrılarak ligdeki başarı grafiğini sürdürmeyi hedefleyen Manisa FK, taraftarlarına keyifli bir futbol izletmeyi amaçlıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.