DOLAR 34,0000 0.29%
EURO 37,8431 0.61%
ALTIN 2.820,230,39
BITCOIN 1968226-3,43%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu’dan Açıklama: Çirkin İftiralar Partiyi Yıpratamaz

Kılıçdaroğlu’dan Açıklama: Çirkin İftiralar Partiyi Yıpratamaz

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine ve partisine yönelik çıkan çirkin iddialara karşı video açıklama yaparak, partiyi ve delegeleri yıpratmaya yönelik çabalara izin vermeyeceklerini belirtti.

ABONE OL
21 Kasım 2023 13:25
Kılıçdaroğlu’dan Açıklama: Çirkin İftiralar Partiyi Yıpratamaz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine ve partisine yakın bazı milletvekillerinin, Özgür Özel’i genel başkan olarak görmemesi ve kurultayı mahkemeye taşıyacak bir grup delegenin olduğu iddialarına video açıklama ile yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, parti içi çekişmelerle ilgili çıkan çirkin iddiaları üzülerek takip ettiğini belirterek, partiyi yıpratma çabalarına izin vermeyeceklerini ifade etti. Özellikle sosyal medya ve televizyon programlarında yapılan iftiraların, CHP’nin değerlerine uymadığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, partiyi ve delegeleri korumak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları, parti içindeki gerginliklerin yansımalarını gösterirken, kamuoyu da bu gelişmeleri yakından takip ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.