DOLAR 34,0933 0.11%
EURO 37,6685 0.07%
ALTIN 2.742,66-0,02
BITCOIN 19304123,09%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İYİ Parti’de İstifa Rüzgarı: Ankara Milletvekili Adnan Beker Görevinden Ayrıldı

İYİ Parti’de İstifa Rüzgarı: Ankara Milletvekili Adnan Beker Görevinden Ayrıldı

İYİ Parti'de bir istifa daha! Ankara Milletvekili Adnan Beker, partisinden ayrıldı. Meral Akşener'in açıklamalarının ardından yaşanan istifelerle İYİ Parti Meclis'teki sandalye sayısını kaybediyor.

ABONE OL
16 Kasım 2023 13:16
İYİ Parti’de İstifa Rüzgarı: Ankara Milletvekili Adnan Beker Görevinden Ayrıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti’de istifa dalgası devam ediyor. Geçen hafta eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Bahadır Erdem, ve Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun istifalarının ardından bugün İYİ Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker de partisinden istifa ettiğini sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Beker’in istifasıyla birlikte İYİ Parti’nin Meclis’teki sandalye sayısı 42’ye düşmüş oldu.

Beker, istifa mesajında şu ifadeleri kullandı: “Hayatım boyunca doğruluğu ve dürüstlüğü ilke edindim. Bu vesileyle, ülkemizin her yerinden bir araya gelen yol arkadaşlarımızla birlikte İYİ Parti’yi kurduk. Ancak artık Ankaralı hemşehrilerime ve Türk milletine daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden, bugün itibariyle İYİ Parti’den istifa ediyorum. Büyük Türk milletine ve Ankara’mıza her zamanki azim ve inanmışlıkla hizmet etmeye devam edeceğim. Saygılarımla.”

Geçtiğimiz hafta İYİ Parti’den istifa eden Nebi Hatipoğlu’nun AK Parti’ye katılmasının ardından, kulislerde Adnan Beker’in de aynı şekilde AK Parti’ye geçeceği konuşuluyor. Yaşanan istifalar, Türk siyasetinde yeni bir döneme işaret ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.