DOLAR 34,0576 0.03%
EURO 37,6082 -0.05%
ALTIN 2.744,460,04
BITCOIN 19532544,31%
İstanbul
28°

AÇIK

16:40

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

İstanbul’u Kar Kaplayacak: Meteoroloji’den Pazar Günü Kar Yağışı Uyarısı

İstanbul’u Kar Kaplayacak: Meteoroloji’den Pazar Günü Kar Yağışı Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son tahmin raporuna göre, İstanbul'da beklenen kar yağışıyla birlikte hafta sonu hava durumu ciddi bir değişim gösterecek. Kasım ayında 2016'dan bu yana görülen ilk kar yağışına hazır olun!

ABONE OL
20 Kasım 2023 22:35
İstanbul’u Kar Kaplayacak: Meteoroloji’den Pazar Günü Kar Yağışı Uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da beklenmeyen bir hava değişimi yaşanıyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün güncel tahmin raporuna göre, hafta sonu İstanbul’u kar yağışıyla buluşturacak. Hafta sonu etkili olan şiddetli fırtına ve ani sıcaklık düşüşünün ardından yüksek kesimlerde görülen kar yağışı, İstanbul’da kasım ayında 2016’dan bu yana ilk kez kaydedildi.

Çatalca’dan Ümraniye’ye, Beykoz’dan Kartal’a kadar birçok bölgede kar yağışının etkili olduğu belirtildi. TEM otoyolunun bir kısmı ve yeşil alanlar beyaz bir örtüyle kaplanırken, Üsküdar, Çekmeköy ve diğer yüksek kesimlerde de kar manzarası gözlendi.

Meteoroloji’nin verilerine göre, hafta sonuna kadar devam etmesi beklenen yağışlar, pazar günü kar yağışı şeklinde kendini gösterecek. İstanbullular, hafta sonu hava durumuna dikkat ederek günlük aktivitelerini planlamalı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.