DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040,12%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da Dehşet: Eski Sevgili, Kadını ve Kızını Öldürdü, Sonra İntihar Etti

İstanbul’da Dehşet: Eski Sevgili, Kadını ve Kızını Öldürdü, Sonra İntihar Etti

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yaşanan trajik olayda, bir adam, kendisinden ayrılan eski sevgilisini ve onu korumaya çalışan kızını öldürdükten sonra intihar etti. Olayın detayları haberimizde.

ABONE OL
8 Kasım 2023 23:11
İstanbul’da Dehşet: Eski Sevgili, Kadını ve Kızını Öldürdü, Sonra İntihar Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bağcılar ilçesinin Bağlar Mahallesi’nde, korkunç bir olay meydana geldi. İddialara göre, Filiz Çilingir adlı genç kadın, eşinden ayrılarak iki kızıyla birlikte yaşıyordu. Bir süre sonra Filiz Çilingir, Barbaros Tüzün ile duygusal bir ilişkiye başladı. Ancak ilişkileri kısa sürede sorunlu bir hal aldı ve genç kadın ilişkisini sonlandırmak istedi.

Ancak, sevgilisi Tüzün, ayrılık kararını şehir dışında olduğu bir sırada öğrendi. Bu durumu kabullenemeyen Tüzün, Filiz Çilingir’in yaşadığı eve giderek olayın başlangıcını tetikledi. Kapıyı çalan Tüzün, silahını çekerek genç kadına defalarca ateş etti. Bu korkunç anlarda evde bulunan 14 yaşındaki Selin Akçay, annesini korumak isterken kurşunların hedefi oldu.

Saldırının ardından Tüzün kendisini eve kapattı. Apartmanda yaşayan diğer insanlar, silah seslerini duyarak hemen polise haber verdiler. İhbar sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Maalesef, anne ve kızının yaşamını yitirdiği belirlendi.

Polis ekipleri, eve gelen Tüzün’ü teslim olması için ikna etmeye çalıştı, ancak saldırgan bir kez daha silahını ateşleyerek intihar etti.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı. Bu acı olay, Bağcılar ilçesinde derin bir üzüntü ve endişeye yol açtı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.