DOLAR 34,0158 0.35%
EURO 37,8796 0.7%
ALTIN 2.821,540,44
BITCOIN 1967566-3,48%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:21

AKŞAM'A KALAN SÜRE

İlkay Gündoğan’ın Menajeri: Galatasaray ile Herhangi Bir Görüşme Olmadı

İlkay Gündoğan’ın Menajeri: Galatasaray ile Herhangi Bir Görüşme Olmadı

İlkay Gündoğan'ın menajeri, Barcelona forması giyen oyuncunun Galatasaray ile transfer görüşmesi yapmadığını belirtti. Gündoğan, Barcelona'da mutlu ve hedeflerine odaklı olduğunu ifade etti.

ABONE OL
16 Kasım 2023 22:04
İlkay Gündoğan’ın Menajeri: Galatasaray ile Herhangi Bir Görüşme Olmadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Barcelona forması giyen İlkay Gündoğan’ın menajeri İlhan Gündoğan, basında çıkan haberleri yalanladı. Galatasaraylı yöneticilerin İlkay Gündoğan’ın transferi için kendisiyle görüştüğü yönündeki iddiaları reddeden İlhan Gündoğan, “İlkay’la ilgili birkaç gündür basında yer alan haberler gerçeği yansıtmıyor. İlkay için Bayern Münih maçından önce hiçbir Galatasaraylı yönetici ile görüşmedim. Bu konuda hiçbir gelişme, görüşme ya da bize ulaşan bir şey olmadı. Bunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. İlkay, Barcelona’da mutlu ve orada başarmak istediği hedeflere odaklanmış durumda” dedi.

İlkay Gündoğan, Barcelona’ya sezon başında transfer olmuş ve LaLiga ekibinde 17 resmi maçta 1 gol ve 5 asistlik performans sergilemiştir. Gündoğan, Barcelona’da şampiyonluk hedefine odaklandığını ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarı elde etmek istediğini ifade etmiştir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.