DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18462171,00%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Galatasaray, Wilfred Ndidi Transferi İçin Girişimlere Başladı

Galatasaray, Wilfred Ndidi Transferi İçin Girişimlere Başladı

Milli arayı fırsat bilen Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un listesi doğrultusunda transfer çalışmalarına hız verdi. Orta saha ve hücum hattını güçlendirmeyi planlayan Cim Bom, Leicester City'de forma giyen 26 yaşındaki Nijeryalı ön libero Wilfred Ndidi'yi transfer etmeye kararlı. Sezon sonunda kontratı bitecek olan Ndidi'nin transferi için Galatasaray yönetimi girişimlere başladı.

ABONE OL
15 Kasım 2023 08:06
Galatasaray, Wilfred Ndidi Transferi İçin Girişimlere Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli arayı fırsat bilen Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik direktör Okan Buruk’un belirlediği liste doğrultusunda orta saha ve hücum hattını güçlendirmeyi planlayan sarı-kırmızılılar, Leicester City forması giyen 26 yaşındaki Nijeryalı ön libero Wilfred Ndidi’yi transfer etmeyi hedefliyor.

Sezon sonunda kontratı bitecek olan Ndidi’nin transferi için Galatasaray yönetimi, Leicester City ile görüşmelere başladı. Ocak ayında öncelikle orta sahayı, ardından hücum hattını güçlendirmeyi planlayan Cim Bom’da, Ndidi’nin transferi teknik direktör Okan Buruk’un orta saha için belirlediği plana uygun bir hamle olarak öne çıkıyor.

Aynı zamanda Galatasaray yönetimi, fırsat transferlerini de kolluyor. Sezon sonunda kontratı bitecek olan Wilfred Ndidi’nin transferi, Galatasaray için hem takviye hem de fırsat transferi anlamına gelebilir. Türkiye’ye sıcak bakan Ndidi’nin, Galatasaray’da Lucas Torreira ile orta sahada uyum sağlaması bekleniyor.

Galatasaray’da orta saha rotasyonunu güçlendirmeyi planlayan yönetim, Tottenham’dan kiralanan ancak henüz beklenen performansa ulaşamayan Tonguy Ndombele’nin yollarını ayırarak, yerine Wilfred Ndidi’yi getirmeyi hedefliyor. Transfer çalışmaları devam ederken, Galatasaray taraftarları heyecanla gelişmeleri bekliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.