DOLAR 34,0006 0.29%
EURO 37,8516 0.64%
ALTIN 2.820,980,42
BITCOIN 1966761-2,91%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’nin Yıldızları Aradıkları Formayı Bulacak mı?

Fenerbahçe’nin Yıldızları Aradıkları Formayı Bulacak mı?

Fenerbahçe'de ara dönem için transfer çalışmaları devam ederken, Cengiz Ünder, Mert Hakan Yandaş, Miguel Crespo ve Miha Zajc gibi oyuncuların performanslarını yükseltmeleri bekleniyor.

ABONE OL
16 Kasım 2023 21:59
Fenerbahçe’nin Yıldızları Aradıkları Formayı Bulacak mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, ara dönem için transfer çalışmalarını sürdürürken, teknik heyet ve yönetim, bazı oyuncuların eski performanslarına dönmeleri halinde takıma daha fazla katkı sağlayabileceklerini düşünüyor. İşte bu oyunculardan bazıları:

Cengiz Ünder: Yaz döneminde transfer edilen milli futbolcu, sakatlık ve sınırlı sürelerle forma şansı buldu. Performansını yükseltmesi bekleniyor.

Mert Hakan Yandaş: Sezona istediği gibi başlayamayan ve sakatlık yaşayan Mert Hakan, yeniden formunu bulup takıma katkı sağlamak istiyor.

Miguel Crespo: Fred’in sakatlığı sonrasında şans bulan tecrübeli futbolcu, daha düzenli süre alarak skor katkısı sağlamak istiyor.

Miha Zajc: Yaz dönemindeki sakatlık nedeniyle beklenen performansı sergileyemeyen Zajc, ikinci yarıda daha etkili olabilmek adına çaba gösterecek.

Bu oyuncuların takıma katkı sağlayabilmesi, Fenerbahçe’nin sezon hedefleri doğrultusunda önemli olacak. Yönetim, transfer döneminde de kadroyu güçlendirmeyi hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.