DOLAR 34,0006 0.29%
EURO 37,8516 0.64%
ALTIN 2.820,980,42
BITCOIN 1966761-2,91%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe’den Hakem Kararlarına Tepki: ‘Sokak Kavgası mı Futbol Maçı?

Fenerbahçe’den Hakem Kararlarına Tepki: ‘Sokak Kavgası mı Futbol Maçı?

Fenerbahçe, Adana Demirspor ile oynanan maçta yaşanan hakem kararlarına tepki gösterdi. Özellikle Jayden Oosterwolde'ye yapılan hareketin kırmızı kartla cezalandırılmamasına sert eleştirilerde bulunan Fenerbahçe, "Sokak kavgası mı futbol maçı?" başlıklı açıklama yaptı.

ABONE OL
13 Kasım 2023 20:24
Fenerbahçe’den Hakem Kararlarına Tepki: ‘Sokak Kavgası mı Futbol Maçı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Adana Demirspor ile oynanan maçın 73. dakikasında Jayden Oosterwolde’ye karşı yapılan sert müdahale sonrasında hakem Halil Umut Meler tarafından gösterilmeyen kırmızı kart kararına sert tepki gösterdi. Sarı-lacivertli ekip, “Sokak kavgası mı futbol maçı?” başlıklı bir açıklama yaparak yaşananları sert bir dille eleştirdi.

Açıklamada, hakemin ve VAR’ın bu tür olaylara müdahale etmemesi, Türk futbolunu etkileyen benzeri hatalı kararların sorumlularının kim olduğu ve bu durumun ne kadar normalleştirileceği gibi konular sorgulanırken, olaya dair birçok futbol otoritesinin yorumları da paylaşıldı.

Fenerbahçe’nin açıklamasında, Jayden Oosterwolde’ye yapılan müdahalenin sokak kavgasına dönüştüğü, hakem kararlarının hatalı olduğu ve bu tür durumların Türk futbolunda artarak devam etmesinin kabul edilemez olduğu vurgulandı. Ayrıca, taraflı tarafsız herkesin ortak noktada buluştuğu bir pozisyon olduğu belirtilerek, Türk futbolu adına bir utanç gecesi olarak nitelendirildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.