DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cengiz Ünder’i Uyardı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cengiz Ünder’i Uyardı

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde Marsilya'dan transfer ettiği Cengiz Ünder, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentilerin altında kaldı. Başkan Ali Koç'un, Cengiz Ünder'i uyararak kendisini düzeltmesini istediği öğrenildi.

ABONE OL
15 Kasım 2023 08:14
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cengiz Ünder’i Uyardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin yaz transfer döneminde Marsilya’dan transfer ettiği Cengiz Ünder, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle beklenen performansı sergileyemedi. Başkan Ali Koç’un, milli futbolcuyu uyararak kendisini düzeltmesini istediği ortaya çıktı.

Cengiz Ünder, sezon başında 15 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe’ye transfer olmuş ve kulüp tarihinde rekor bir transfer ücretiyle transfer edilmişti. Ancak genç futbolcu, sakatlıklar nedeniyle istenilen süreyi alamadı ve beklentilerin altında kaldı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Cengiz Ünder ile özel bir görüşme yaparak kendisini düzeltmesi ve fiziksel durumunu düzeltmesi konusunda uyardığı iddia edildi. Başkan Koç’un, genç yıldızın performansını artırmak için özel bir çaba harcamasını istediği belirtildi.

Cengiz Ünder, şu ana kadar Fenerbahçe formasıyla 8 resmi maça çıkarken, 1 gol pası ve 168 dakika süre aldı. Başkan Ali Koç’un, Cengiz Ünder ile yaptığı bu görüşme, genç futbolcunun performansını artırma hedefine yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor. Futbolcunun milli aradan sonra gerçek potansiyelini ortaya koyacağı ifade edildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.