DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fatih’te 7 Yaşındaki Çocuk, Bakımsızlık Nedeniyle Evde Ölü Bulundu

Fatih’te 7 Yaşındaki Çocuk, Bakımsızlık Nedeniyle Evde Ölü Bulundu

Fatih'te bulunan bir apartmanda kötü koku üzerine yapılan ihbar, 7 yaşındaki çocuğun bakımsızlık nedeniyle ölü bulunduğu iddia edildi. Polis ekipleri, olay yerinde detaylı inceleme yaparken, çocuğun annesi ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

ABONE OL
19 Kasım 2023 23:19
Fatih’te 7 Yaşındaki Çocuk, Bakımsızlık Nedeniyle Evde Ölü Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih ilçesinde bulunan bir apartmanın dairelerinden yayılan kötü kokular, apartman sakinlerini endişelendirdi. Bunun üzerine polis ekiplerine yapılan ihbar sonrasında olay yerine gelen ekipler, bir dairede 7 yaşındaki Servet Nabıev’in cansız bedeni ile karşılaştı. Servet’in annesi, işten geldikten sonra oğlunun durumunu anlamadığı iddia edildi.

Olay yerine çağrılan olay yeri inceleme ekipleri, çocuğun ölüm nedenini belirlemek adına detaylı bir çalışma başlattı. Servet Nabıev’in cesedi, Adli Tıp Kurumu’na götürülerek otopsi için teslim edildi. Anne ise polis merkezine götürülerek ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Apartman sakinleri, çocuğun bakımsızlık nedeniyle öldüğünü iddia etti. Polis ekipleri, çocuğun ölümüne neden olan faktörleri belirlemek üzere detaylı bir soruşturma başlattı. Olayın ardında yatan nedenlerin aydınlatılması için Adli Tıp raporunun beklenmesi planlanıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.