DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18462171,00%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürüne İdari Soruşturma

Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürüne İdari Soruşturma

Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumali Özince, sosyal medyadaki paylaşımı nedeniyle idari soruşturma başlatıldı.

ABONE OL
2 Kasım 2023 11:02
Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürüne İdari Soruşturma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya’nın Ereğli ilçesinde görev yapmakta olan Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumali Özince, sosyal medyadaki paylaşımı sebebiyle idari soruşturmaya tabi tutuldu. Özince’nin, Türkiye Cumhuriyeti’ni hedef alan paylaşımları nedeniyle bu adım atıldı.

Sosyal medya hesabından, “Hakkınızı helal edin, Osman Gazi, Orhan Gazi! Yedi düvelin birleşip yıkamadığı emanetinizin bugün son günü” ifadelerini kullanan Özince, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinden açığa alındı. Bu tür bir paylaşımın kamu görevlileri tarafından yapılması, kamu düzenini bozacak nitelikte olduğu için idari bir soruşturmayı gerektiriyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, paylaşımdan haberdar olduktan sonra Cumali Özince hakkında Konya Valiliği’ne yazı gönderdi ve karar alındı. İdari soruşturmanın başlatılmasıyla birlikte, Gençlik ve Spor Bakanlığı da olaya müfettiş görevlendirdi.

Sosyal medya paylaşımlarının kamusal görevliler tarafından dikkatle yapılması gerektiği, bu tür ifadelerin sonuçlarına dikkat etmeleri gerektiği vurgulanırken, Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumali Özince’nin paylaşımı nedeniyle geleceği konusunda şimdi soruşturma başlatıldı. Bu olay, sosyal medya platformlarında paylaşılan içeriklerin kamu görevlileri üzerindeki etkilerini ve sorumluluklarını bir kez daha gündeme getirdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.