DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18400250,38%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Celtic Taraftarları, Filistin’e Destek Veren Yeşil Tugay Üyelerini Stadyuma Almadı

Celtic Taraftarları, Filistin’e Destek Veren Yeşil Tugay Üyelerini Stadyuma Almadı

İskoçya temsilcisi Celtic Kulübü, Filistin'e destek veren Yeşil Tugay taraftar grubuna üye taraftarlarına iç saha maçlarını izlememe kararı aldı. Bu karara taraftarlar tepki göstererek Celtic Park'ta boş koltuklar bıraktı.

ABONE OL
3 Kasım 2023 21:50
Celtic Taraftarları, Filistin’e Destek Veren Yeşil Tugay Üyelerini Stadyuma Almadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskoçya’nın ünlü futbol kulüplerinden Celtic, Filistin’e destek veren Yeşil Tugay (Green Brigade) adlı taraftar grubuna üye olan taraftarlarına stadyuma giriş izni vermedi. Bu karar, taraftarlar arasında büyük bir tepkiye yol açtı.

Celtic Park’ta oynanan St Mirren maçında, Yeşil Tugay grubunun bulunduğu tribünlerde yüzlerce koltuk boş kaldı. Bu boş koltuklara bir Filistin bayrağı asıldı ve tribündeki bazı taraftarlar Filistin’e desteklerini sürdürdü.

Yeşil Tugay taraftar grubu, kulüp yönetiminin aldığı bu kararı kınayarak, “Celtic’i utandırdınız” ifadesini kullandı. Ayrıca Yeşil Tugay taraftarları, iç saha maçlarında stadyuma alınmamalarının kulübün onurunu zedelediğini belirtti.

Celtic Kulübü, bu kararı, taraftar grubunun UEFA Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Atletico Madrid maçında Filistin bayrağı açmasının ardından almıştı. Yeşil Tugay üyelerinin iç saha maçlarına gelmesi yasaklanmıştı. Ancak bazı taraftarlar, bu yasağa rağmen maçlarda Filistin’e destek vermeye devam ediyor.

Celtic Kulübü, taraftarları arasındaki bu kutuplaşmanın çözümü konusunda nasıl bir adım atacak, takip eden günlerde gözlemlenmesi gereken bir gelişmedir.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.