DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18381040,12%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çaykur Rizesporlu Mithat Pala: “Antalya Maçı Çıkışa Geçme Fırsatı”

Çaykur Rizesporlu Mithat Pala: “Antalya Maçı Çıkışa Geçme Fırsatı”

Çaykur Rizespor'un genç orta saha oyuncusu Mithat Pala, Antalyaspor ile oynayacakları maçın kendileri için çıkışa geçme fırsatı olduğunu belirtti. Pala, takımın iyi durumda olduğunu ve galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade etti.

ABONE OL
24 Kasım 2023 00:23
Çaykur Rizesporlu Mithat Pala: “Antalya Maçı Çıkışa Geçme Fırsatı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 13. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Maç öncesi Çaykur Rizespor’un genç orta saha oyuncusu Mithat Pala, Mehmet Cengiz Tesislerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Pala, Antalyaspor’un iyi top oynayan bir takım olduğunu belirterek, ancak Çaykur Rizespor’un da kendilerini bu ligde kanıtladıklarını düşündüğünü ifade etti. Maçın çıkışa geçme fırsatı olduğunu dile getiren Pala, uzun süredir galibiyet alamamalarına rağmen İstanbulspor maçıyla bu seriyi sonlandırdıklarını ve bu olumlu trendi devam ettirmek istediklerini söyledi.

Mithat Pala, takımın şanssızlıklar yaşadığını ancak bu durumu toparladıklarını ve tekrar yükselişe geçeceklerine inandığını belirtti. Bireysel hedeflerinin Rizespor’da başarı elde etmek olduğunu vurgulayan Pala, geçen sezonki mutluluğunu hatırlatarak, bu sezon da başarı yakalamak istediğini söyledi. Hedefinin daha büyük takımlarda, Avrupa’da ve milli takımda yer almak olduğunu ifade eden genç futbolcu, önceliğinin ise Çaykur Rizespor olduğunu belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.