DOLAR 34,0110 0.03%
EURO 37,6183 0.04%
ALTIN 2.724,050,00
BITCOIN 1968537-2,09%
İstanbul
28°

AÇIK

04:55

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bolu, Trabzon ve Samsun’da Mazot Hırsızlığı Operasyonu: 6 Gözaltı

Bolu, Trabzon ve Samsun’da Mazot Hırsızlığı Operasyonu: 6 Gözaltı

Samsun merkezli gerçekleştirilen operasyonda, Bolu ve Trabzon illerini kapsayan araçlardan yapılan mazot hırsızlıklarıyla ilgili 6 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında yapılan aramalarda suç eşyalarına el konuldu.

ABONE OL
14 Kasım 2023 11:11
Bolu, Trabzon ve Samsun’da Mazot Hırsızlığı Operasyonu: 6 Gözaltı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun’da merkezli olarak düzenlenen operasyonla ilgili olarak Bolu ve Trabzon illerinde gerçekleştirilen araçlardan mazot hırsızlıklarıyla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, farklı tarihlerde tırların dorselerinden yapılan 900 litre mazot, 24 adet lastik ve jant, termoking cihazı ve akü hırsızlıklarıyla ilgili olarak gerçekleştirildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleşen operasyonda, Samsun’da 4 kişi, Trabzon ve Bolu’da 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada, 1 adet kuru sıkıcı tabanca, 1 adet şarjör, 2 adet tır jantı, 2 adet tır jant kapağı, 1 adet tıra ait plaka ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 kişi hakkında, “otodan hırsızlık, mala zarar verme ve suç eşyasının satın alınması” suçlarından yasal işlem başlatıldı. Operasyon kapsamında ele geçirilen suç eşyaları delil olarak dosyaya eklenirken, soruşturmanın genişletilerek devam edeceği bildirildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.