DOLAR 33,9785 -0.02%
EURO 37,5355 0.2%
ALTIN 2.748,270,14
BITCOIN 19712682,37%
İstanbul
24°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Bitexen Giresunspor Taraftarından Takıma Büyük Destek Çağrısı

Bitexen Giresunspor Taraftarından Takıma Büyük Destek Çağrısı

Bitexen Giresunspor Kulübü Yönetim Kurulu, taraftarlardan gelen destekle Trendyol 1. Lig'de mücadele eden takıma güç katmaya çağrı yapıyor. Sosyal medya üzerinden başlatılan #Tribünde10BinÇotanak etiketiyle destek kampanyasına tüm Çotanaklar davet ediliyor.

ABONE OL
16 Kasım 2023 08:22
Bitexen Giresunspor Taraftarından Takıma Büyük Destek Çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitexen Giresunspor Kulübü Yönetim Kurulu, takımlarına olan desteklerini artırmak amacıyla taraftarlarına seslendi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, sosyal medya platformu “X”te başlatılan #Tribünde10BinÇotanak etiketiyle destek kampanyasına katılım çağrısı yapıldı.

Açıklamada, taraftarların kampanyaya sosyal medya hesapları üzerinden #Tribünde10BinÇotanak hashtagi ile destek olmaları istenirken, bu sayede tribünlerde ve dijital ortamda birlikte güçlerini gösterme fırsatı bulacakları belirtildi.

Ligin ilk yarısında oynanacak Kocaelispor ve Gençlerbirliği maçları için taraftar desteğinin büyük önem taşıdığı ifade edildi. Yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda bilet fiyatlarının kale arkaları için 50, batı üst için 75, doğu alt için 100, batı alt için 250 lira olarak belirlendiği açıklamada, paket bilet uygulamasının yapılacağı ve alınacak biletlerin her iki iç saha maçında da geçerli olacağı kaydedildi.

Açıklamada, “Haydi Çotanaklar, unutma ki biz birlikte çok daha güçlüyüz.” denilerek taraftarların yoğun katılımı bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.