DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş’ın Yeni Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Sözleşmesinde İlginç Madde

Beşiktaş’ın Yeni Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Sözleşmesinde İlginç Madde

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın sözleşmesinde, kongrede seçilecek yeni yönetimin sözleşmeyi feshetme yetkisi bulunan özel bir madde olduğu ortaya çıktı. Detaylar haberimizde

ABONE OL
16 Kasım 2023 22:14
Beşiktaş’ın Yeni Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Sözleşmesinde İlginç Madde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın teknik direktörlük görevine getirdiği Rıza Çalımbay’ın sözleşmesinde ilginç bir madde bulunduğu ortaya çıktı. Spor yazarı Bilal Meşe’nin açıklamalarına göre, Çalımbay’ın sözleşmesine, aralık ayında yapılacak kulüp başkanlığı seçimlerinde işbaşına gelecek yeni yönetimin elini rahatlatacak bir madde eklenmiş. Buna göre, seçilen yeni başkan, istediği takdirde sözleşmeyi feshetme yetkisine sahip olacak, ve bu durumda herhangi bir tazminat ya da mazminat ödenmeyecek.

Spor kamuoyunda şaşkınlık yaratan bu özel madde, Beşiktaş’ın gelecekteki yönetim değişikliklerine karşı esneklik sağlamayı amaçlıyor. Bilal Meşe’nin ifadelerine göre, söz konusu maddeyle birlikte Beşiktaş’ın yeni başkanı, teknik direktörlük görevine devam etmek istemiyorsa, sözleşmeyi kolaylıkla sonlandırabilecek.

Haber, Beşiktaş kulübünde gündemi meşgul eden bu özel maddenin detaylarını ve kulüp içindeki atmosferi ele alıyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.