DOLAR 34,0536 0.09%
EURO 37,8742 0.36%
ALTIN 2.732,580,17
BITCOIN 19646041,89%
İstanbul
26°

AÇIK

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Beşiktaş Taraftarları, Gaziantep FK Maçında Yönetimi Protesto Edecek

Beşiktaş Taraftarları, Gaziantep FK Maçında Yönetimi Protesto Edecek

Beşiktaş taraftarları, Süper Lig'de Gaziantep FK ile oynanacak maçta stadyumda ve stat çevresinde yönetimi protesto etmeye hazırlanıyor. 11 puan farkla lider Fenerbahçe'nin gerisine düşen Beşiktaş, kötü gidişata taraftarların tepkisiyle devam ediyor.

ABONE OL
2 Kasım 2023 10:41
Beşiktaş Taraftarları, Gaziantep FK Maçında Yönetimi Protesto Edecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’de zorlu bir dönemden geçen Beşiktaş’ta taraftarlar, Gaziantep FK ile oynanacak maçta büyük bir protestoya hazırlanıyor. 30 Ekim Pazartesi akşamı Vodafone Park’ta oynanacak müsabaka öncesinde Beşiktaş taraftarlarının stadyum tribünlerinde ve stat çevresinde yönetimi protesto edeceği belirtiliyor.

Taraftarların, daha önce benzeri görülmemiş bir şekilde yönetimi protesto etmeleri bekleniyor. Beşiktaşlı taraftarların yönetim, teknik ekip ve oyunculara olan tepkisi son dönemde artmış durumda. Takımın kötü sonuçlar almasının yanı sıra UEFA Konferans Ligi’nde sonuncu sırada bulunması, taraftarları oldukça rahatsız etmiş durumda.

Süper Lig’de lider Fenerbahçe ile aralarında 11 puanlık bir fark bulunan Beşiktaş, zorlu bir sezon geçiriyor. Şenol Güneş’in ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Burak Yılmaz’ın yönetiminde Beşiktaş, 3 maçta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Taraftarlar, bu kötü gidişata tepkilerini Gaziantep FK maçında stadyumda ve stat çevresinde göstererek ifade edecekler. Beşiktaş yönetimi, bu protestoların ardından takımın toparlanması için adımlar atmaya çalışacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.