DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir: Sağanak ve Fırtına İz Bıraktı İzmir’de etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına, özellikle Alsancak semti ve Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nı su altında bıraktı. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, özellikle Konak, Bayraklı, Buca ve Balçova ilçelerinde ev ve iş yerlerini su basan durumlar yaşandı. Metro istasyonu girişinde mahsur kalanlar polisin yardımıyla tahliye edildi.

İstanbul: Su Baskını ve Zor Anlar İstanbul’un Maltepe ilçesinde sağanak yağmur sonrası alt geçitte su basması, sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oldu. Altıntepe Mahallesi’ndeki alt geçit, yağış nedeniyle suyla doldu. Kent genelinde beklenen yağışın etkisiyle yaşanan sorunlar, İstanbul trafiğinde aksamalara yol açtı.

Ankara: Yağış Göle Döndü Ankara’da akşam saatlerinde başlayan yoğun yağış, cadde ve sokakları göle çevirdi. Araçlar su birikintilerinde ilerlemekte güçlük çekerken, hazırlıksız yakalanan vatandaşlar sağanağın durmasını bekledi. Ankara Valiliği, akşam saatleri için kuvvetli sağanak uyarısında bulunmuştu.

Denizli: Rüzgarın Hasarı Denizli kent merkezinde şiddetli rüzgar, evlerin çatılarını uçurdu, ağaçları devirdi. Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki apartmanın çatısından düşen parçalar nedeniyle ulaşımda aksama yaşandı. Ayrıca, Pamukkale ilçesi Fatih Mahallesi’nde bir ağaç park halindeki araçların üzerine devrildi.

Afyonkarahisar: Yağmura Hazırlıksız Yakalandı Afyonkarahisar’da etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sürücüler, su birikintileri nedeniyle ilerlemekte zorlandı. Rüzgarın dükkanların önündeki reklam tabelalarını devirdiği, trafik polislerinin sürücüleri uyardığı görüldü.

Uludağ: Kış Geldi! Türkiye’nin önemli kayak ve kış turizm merkezlerinden Uludağ’da ise kar yağışı başladı. Oteller Bölgesi ve kayak pistleri beyaza büründü. Hava sıcaklığının sıfırın altında olduğu bölgede, kar kalınlığı 5 santimetreyi geçti. Bölgeye ziyarete gelenler, karın keyfini çıkardı ve Uludağ’ın güzelliklerini doyasıya yaşadı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.