DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18400250,38%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara’da Dehşet: Gürültü Nedeniyle Komşularını Silahla Katletti

Ankara’da Dehşet: Gürültü Nedeniyle Komşularını Silahla Katletti

Ankara'da yaşanan dehşet verici olayda, bir kişi, iddia ettiği gürültü nedeniyle sürekli tartıştığı üst komşularını tüfekle basarak 5 kişiyi öldürdü. Cinayetin arka planında yaşanan komşu kavgaları ve şiddet tehditleri büyük bir trajediye dönüştü.

ABONE OL
23 Kasım 2023 22:22
Ankara’da Dehşet: Gürültü Nedeniyle Komşularını Silahla Katletti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’nın Sincan ilçesinde, 72 yaşındaki Tahsin Ü., sürekli gürültü iddiasıyla tartıştığı üst komşularının evine tüfekle saldırarak 5 kişiyi öldürdü. 69 yaşındaki Behiye Turgut, 41 yaşındaki Hamdi Turgut, 40 yaşındaki Sunay Turgut, 13 yaşındaki Mustafa Turgut ve 11 yaşındaki Ceyda Turgut, saldırıda hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, ağır yaralı Sunay Turgut hastanede yaşamını yitirdi. Saldırgan, olayın ardından polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Komşuları, saldırganın sürekli gürültü nedeniyle şikayetçi olduğunu ve defalarca tehditler savurduğunu belirtti. Saldırganın, komşularının çöp biriktirmesi nedeniyle kavgalar çıkardığı, hatta eşinin bu çöpler nedeniyle hastalanarak öldüğünü düşündüğü öğrenildi. Cinayetin yaşandığı apartmanda uzun süredir devam eden husumetin, trajik bir sona yol açtığı belirtilirken, olaydan sağ kurtulan 4 yaşındaki zihinsel engelli çocuğun Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edildiği bildirildi.

Tanıklar, saldırganın defalarca polis çağrılarına rağmen sürekli tehditler savunduğunu ve “Onları silahla öldüreceğim” dediğini ifade etti. Olayın tanıklarından Şeyma Demir, “Ölen kadın çöp topluyormuş. Saldırgan da bu yüzden eşinin ‘Covid’ hastası olup öldüğünü düşünüyormuş. Aralarında uzun süredir husumet vardı” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.