DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ajax, John van ‘t Schip ile Teknik Direktörlük Anlaşması İmzaladı

Ajax, John van ‘t Schip ile Teknik Direktörlük Anlaşması İmzaladı

Hollanda'nın köklü kulüplerinden Ajax, tecrübeli teknik direktör John van 't Schip ile yeni bir döneme başlıyor. Van 't Schip'in takımın başına geçişi, Ajax taraftarları ve futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

ABONE OL
1 Kasım 2023 22:12
Ajax, John van ‘t Schip ile Teknik Direktörlük Anlaşması İmzaladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ajax, Yeni Teknik Direktörü John van ‘t Schip ile Yola Devam Ediyor

Hollanda’nın köklü kulüplerinden Ajax, tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşıyor. Hollanda Eredivisie’de son sıraya demir atan Ajax, zorlu bir dönemden geçiyor. 5 puanla son sırayı paylaşan Ajax’da teknik direktör koltuğu için sürpriz bir isim tercih edildi. Son olarak 2021 yılında Yunanistan Milli Takımı’nı çalıştıran John van ‘t Schip, Ajax’ın yeni teknik direktörü oldu.

59 yaşındaki John van ‘t Schip, Ajax ile 2026 yılına kadar anlaşmaya imza attı. Yeni görevine resmi olarak başlayan van ‘t Schip, Ajax’ın hızla yükselmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Ajax’ın altyapı takımlarını çalıştırmış, Hollanda Milli Takımı ve Ajax A takımında yardımcı antrenörlük yapmış ve Twente ile Yunanistan Milli Takımı’nda teknik direktörlük görevlerinde bulunmuş deneyimli bir isimdir. 2021 yılından bu yana teknik direktörlük yapmayan van ‘t Schip, Yunanistan Milli Takımı’nın başındayken 1.62’lik puan ortalaması tutturdu.

Ajax, yeni teknik direktörüyle zorlu dönemi aşmayı ve eski başarılara geri dönmeyi hedefliyor. John van ‘t Schip yönetimindeki Ajax’ın performansı merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.