DOLAR 34,0364 0.04%
EURO 37,9181 0.02%
ALTIN 2.822,19-0,09
BITCOIN 1973059-1,08%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Adana-Kozan Karayolunda Trafik Kazası: Köpeğe Çarpan Araç Narenciye Bahçesine Düştü, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Adana-Kozan Karayolunda Trafik Kazası: Köpeğe Çarpan Araç Narenciye Bahçesine Düştü, 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Adana-Kozan karayolunda meydana gelen trafik kazasında köpeğe çarpan bir araç narenciye bahçesine düşerken, kazada bir kişi hayatını kaybetti.

ABONE OL
4 Kasım 2023 11:09
Adana-Kozan Karayolunda Trafik Kazası: Köpeğe Çarpan Araç Narenciye Bahçesine Düştü, 1 Kişi Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana-Kozan karayolunda bugün akşam saatlerinde meydana gelen bir trafik kazası sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Kazanın nedeni olarak önlerine aniden çıkan bir köpek gösteriliyor.

Kazaya, saat 20.00 sularında Adana’dan Kozan istikametine ilerleyen Fatih C. yönetimindeki 01 AOA 921 plakalı aracın karıştığı bildirildi. İddialara göre, araç sürücüsü, karayolunda ilerlerken aniden önlerine çıkan bir köpeğe çarpmamak için manevra yapmaya çalıştı. Ancak köpeğe çarpan araç, kontrolden çıkarak metrelerce takla attıktan sonra bir narenciye bahçesine düştü.

Kazada araç sürücüsü Fatih C. ile araçta bulunan Muhammed Emre C. ve 65 yaşındaki Mustafa Açık yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hemen Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, Mustafa Açık tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar ise ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Hastanesine sevk edildi.

Kazaya neden olan köpek de maalesef hayatını kaybetti.

Ayrı bir trafik olayı olarak meydana gelen ikinci kaza da aynı mevkide gerçekleşti. Kozan İlçe Trafik ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. İkinci kazada ise yola çıkan başka bir köpek, 34 FJM 821 plakalı bir araç sürücüsünün kaza yapmasına neden oldu. Bu kazada sadece maddi hasar oluşurken can kaybı veya yaralanma yaşanmadı.

Polis, her iki kaza olayıyla ilgili inceleme başlattı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.