DOLAR 34,0017 0.29%
EURO 37,8610 0.65%
ALTIN 2.820,360,40
BITCOIN 1963779-3,26%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

Abdullah Avcı İle Yükselen Trabzonspor, Devre Arası Transfer Çalışmalarına Başladı

Abdullah Avcı İle Yükselen Trabzonspor, Devre Arası Transfer Çalışmalarına Başladı

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı ve Başkan Ertuğrul Doğan, hızlı bir devre arası transfer stratejisi üzerinde çalışıyor. Futbolseverler, takımın başarısıyla umutlanıyor.

ABONE OL
16 Kasım 2023 21:47
Abdullah Avcı İle Yükselen Trabzonspor, Devre Arası Transfer Çalışmalarına Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor’da teknik direktörlük koltuğuna oturan Abdullah Avcı, takımın başına geçtikten sonra gösterdiği performansla taraftarları heyecanlandırdı. Üst üste alınan galibiyetlerle yükselen takım, futbolseverlerin beklentilerini karşılamaya başladı. Bu olumlu havayı devam ettirmek ve güçlendirmek adına başkan Ertuğrul Doğan ile Abdullah Avcı, devre arası transfer planlamalarına şimdiden başladı.

Başkan Doğan ve Avcı, gün içerisinde sık sık telefon görüşmeleri yaparak transfer konusunda fikir alışverişinde bulunuyor. İkili, transferlerin hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için ortak bir strateji oluşturdu. Bu sayede devre arasında takıma katılacak oyuncuların, Trabzonspor’a hemen kazandırılması hedefleniyor.

Trabzonspor, 5 günlük iznin ardından Sivasspor maçının hazırlıklarına başlıyor. Milli ara nedeniyle izne çıkan takım, Abdullah Avcı liderliğinde, liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacak. Milli takımlarda bulunan 11 oyuncusunu kaybeden Avcı, bu dönemi bazı futbolcularının bireysel performanslarını artırmak için çalışmalar yaparak geçirecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.