DOLAR 34,0036 0.31%
EURO 37,8669 0.68%
ALTIN 2.819,860,38
BITCOIN 1973175-2,83%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:11

İMSAK'A KALAN SÜRE

15 Temmuz Zincirleme Kaza: Şehitler Köprüsü’nde Yaralılar Var

15 Temmuz Zincirleme Kaza: Şehitler Köprüsü’nde Yaralılar Var

Şehitler Köprüsü'nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 otomobil karıştı. Sürücüler kaza sonrası hafif yaralanırken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

ABONE OL
11 Kasım 2023 11:04
15 Temmuz Zincirleme Kaza: Şehitler Köprüsü’nde Yaralılar Var
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un önemli ulaşım noktalarından biri olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde bugün sabah saatlerinde zincirleme kaza meydana geldi. Ortaköy Viyadüğü üzerinde saat 08.15 sıralarında gerçekleşen kaza, Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na seyir halinde olan 3 otomobili etkiledi.

Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen kazada, otomobiller birbirine çarptı. Kaza sonucunda otomobil sürücüleri kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, araçlarda maddi hasar oluştu. Ancak, Pınar Felek adlı bir yolcu hafif şekilde yaralandı.

Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, başka bir kaza yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemi aldı ve Anadolu Yakası’na geçiş trafiğini durdurdu.

Yaralı kadın, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık ekipleri, yaralının durumunun iyi olduğunu belirtti.

Kaza nedeniyle oluşan trafik yoğunluğu, otomobillerin kaza yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.